Piramit Haber

Ünal Aysal: Federasyona şikâyet ettik, gülüp geçtiler

Spor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Temmuz Ayı Olağan Divan Kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu, federasyonlara yüklendi

Ünal Aysal'ın açıklamarı şöyle:
"17 Haziran'da önemli bir karar aldık. Ezbere almadık ve kolay değildi. Özünü biliyorsunuz. Bu kulüp etik spor, fair yarışma ve dostluk üzerine kurulmuştur. 3 Temmuz 2011'de pandoranın kutusu açıldı. Yeni başlamıştım, izledim.

Bizi de içeri çekmek istediler. Yapılan yanlışlar düzeltilmelidir. 3 Temmuz'dan sonra artan ümitlerim oldu. İyileşme vardı. Bu sene Yargıtay kararlarının ardından eski kötü günlere dönüldüğünü hissetmeye başladık.

Eski kötü günlere dönüldüğünü ve federasyonların üzerimize geldiğini hissetmeye başladık"
"Başarılı olduğumuz dalları takvimden çıkardılar!"

"Federasyon, kürek branşında başarılı olduğumuz dalları takvimden çıkardı. Kürek branşında başka kulüplerin başarılı olduğu dallar, takvime dahil edildi.

Basketbolda 2-2'den sonraki maçta bariz hakem hataları oldu. Rakip salondaki maçta anons yapılmadı. Rakip salondaki maçta, kameralar oyuncularımıza yapılan saldırıları görmezden geldi.

Federasyon üyesine rakibimize ceza verilmediğini söylediğimde ve şikâyet ettiğimde gülerek geçiştirdi. Federasyon, aynı kurgu ve hakem kadrosuyla yenilmemiz ve kupayı alamamamız için yapılandırılmıştı.

Temiz spor adına bayrak açtık ve maça çıkmadık. Rakibimize de ceza verilmesini istedik. Kabul edilmedi. Temizlenene kadar tavrımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu olarak temiz spor adına bunu yapmaya mecburuz"
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.