Piramit Haber

UEFA’nın sitesi Azerbaycan takımına geniş yer verdi

Spor

UEFA'nın resmi sitesi Avrupa Ligi grup maçlarının ikinci turunda bugün karşılaşacak olan Neftçi – İnter maçına geniş yer verdi. Site Neftçi’nin savunma oyuncusu Mahir Şükürov ile özel röportaj yaptı.Mahir Şükürov röportajda bugünkü...

UEFA'nın resmi sitesi Avrupa Ligi grup maçlarının ikinci turunda bugün karşılaşacak olan Neftçi – İnter maçına geniş yer verdi. Site Neftçi’nin savunma oyuncusu Mahir Şükürov ile özel röportaj yaptı.

Mahir Şükürov röportajda bugünkü maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. O, İnter’in yıldız futbolcularına karşı oynamaktan çekinmediklerini belirten Mahir Şükürov, "Bizim artık uluslararası maç tecrübemiz var ve bu da İnter’i yenmeye yeterli olacak.’’ dedi.

Şükürov Avrupa şampiyonası grup maçları çerçevesinde Azerbaycan Bahisarena Milli Takımı ile Portekiz’le yapılan maçta Ronaldo’ya karşı oynadığını hatırlatarak, "Ben o maçta Ronaldo’yu etkisiz hale getirmiştim." dedi.

Kendi seyircileri önünde oynamanın avantajını da iyi kullanacaklarını belirten Şükürov İnter karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. İnter’in en önemli futbolcuları ile gelmemesine de değinen tecrübeli futbolcu, "Her halde sahaya amatör futbolcularla da çıkmayacaklar." dedi.

Takım olarak bu maçı kazanmak için kenetlendiklerini bildiren Şükürov, "Tüm takımın tek düşüncesi galibiyet." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.