Piramit Haber

UEFA'dan şok ceza!

Spor

UEFA, Paris Saint-Germain ve Manchester City'ye, Finansal Fair-Play kurallarını ihlal ettiği için ceza verildi.

 UEFA, Paris Saint-Germain ve Manchester City'ye, Finansal Fair-Play kurallarını ihlal ettiği için 50 milyon Pound ceza verdi. Paris Saint-Germain'e ceza yağdırdığı iddia edilirken, Manchester City'ye 3 konuda yaptırım uygulanacağı bildirildi.
İngiltere basınında yer alan habere göre, Premier Lig ekibi Manchester City'ye 50 milyon Pound para cezası verilirken, Şampiyonlar Ligi'nde 25 kişilik kadro yerine 21 kişiyle mücadele etme zorunluluğu getirildi. Ayrıca futbolcuların maaşlarının yüksek olması nedeniyle, oyuncuların alacaklarının revize edilmesi ve yeni bir sözleşme imzalaması gerektiği ifade edildi.
PSG’nin yıldızları gidebilir
Fransa’nın önde gelen kulüplerinden Paris Saint-Germain’in (PSG) yıldız oyuncuları Ezequiel Lavezzi ve Javier Pastore’nin sezon sonunda satılabileceği iddia edildi.

Fransız basınından L’Equipe’te yer alan iddiaya göre, PSG, FIFA’nın Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde bazı yıldız oyuncularıyla sezon sonunda yollarını ayırmak zorunda kalacak.

Teknik Direktör Laurent Blanc’ın yüksek kazançları nedeniyle kulübü finansal açıdan zorlamasına rağmen Edinson Cavani ve Marco Verrati gibi yıldız oyuncuları kadroda tutmayı planladığı vurgulandı.

Blanc’ın sezon sonunda takımdan göndermeyi planladığı isimler arasında Ezequiel Lavezzi ve Javier Pastore’nin yer aldığı, ilk 11’de oynatmayı planlamadığı bu futbolcuların gönderileceği belirtildi.

Satılması planlanan yıldız futbolculara İtalya’nın önde gelen kulüplerinin talip olduğu ve uygun bonservis bedeli karşılığında gönderilmesinin beklendiği ifade edildi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.