Piramit Haber

Türkiye’nin gururu Muş’un altın çocuğu

Spor

Londra Olimpiyat Oyunları'nda takım halinde bronz madalya kazanan milli goalbolcu Tuncay Karakaya'ya plaket verildi.Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Londra Olimpiyat Oyunları'nda takım halinde bronz madalya kazanan milli goalbolcu...

Londra Olimpiyat Oyunları'nda takım halinde bronz madalya kazanan milli goalbolcu Tuncay Karakaya'ya plaket verildi.
Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Londra Olimpiyat Oyunları'nda takım halinde bronz madalya kazanan milli goalbolcu Tuncay Karakaya plaket verdi. Olimpiyat oyunlarında bronz madalya kazanan milli goalbolcu Tuncay Karakaya’yı tebrik eden Kartal, şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Londra Olimpiyat Oyunları'nda goalbolcu olarak takımın bir ferdi olarak oynayan Tuncay Karakaya kardeşimizi bugün kurumumuza davet ettik. Muş’un gururu, Muş’un medarı iftiharı olarak getirdik. Karınca kararınca hediyeler vererek onu bugün burada misafir edeceğiz. Ben kendisine göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki Betebet spor yaşamında da normal yaşamında da başarılar diliyorum. Bizim amacımız burada Tuncay Karakaya kardeşimiz gibi değerlerimizi spora yönlendirmek görme engelli arkadaşlarımızı evden çıkarmak ve onlara tesislerimiz de gerekli yardımı yapmaktır."

Londra Olimpiyat Oyunları'nda takım halinde bronz madalya kazanan milli goalbolcu Tuncay Karakaya ise yaptığı açıklamada, “Herkesin bildiği gibi paralimpik oyunlarında büyük bir başarı elde ettik. Normal başarının bu olmadığının herkesin bizden birincilik beklediğini biliyoruz." dedi.

“Nasip kısmet olmadığı için birinci olamadık ama bu bir şans ama inanç güven olduktan sonra birincilikler de gelecektir." diyen Karakaya, şunları söyledi:

"Ben bir engelli olarak buradan bütün engelli arkadaşlarıma sesleniyorum kesinlikle spor engel tanımaz ben bir engelliyim ve paralimpik oyunlarında engelli bir kişinin nasıl olduğunu nasıl bir başarının elde edildiğini görebiliyorsunuz."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.