Piramit Haber

Türkiye’nin Drift şampiyonu belli oldu

Spor

Türkiye’nin ilk resmi Drift yarışları olan Apex Masters Turkish Drift Series Final ayağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu otoparkında gerçekleştirildi. Final yarışının birincisi Doğukan Manço oldu.Toplam 25 pilotun katıldığı Apex Master Turkish...

Türkiye’nin ilk resmi Drift yarışları olan Apex Masters Turkish Drift Series Final ayağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu otoparkında gerçekleştirildi. Final yarışının birincisi Doğukan Manço oldu.

Toplam 25 pilotun katıldığı Apex Master Turkish Drift Serisi final yarışında ilk 16’ya kalan pilotların rekabeti 5000 kişiye yakın seyircisiyle büyük alkış aldı. TOSFED ve Drift Kulübü tarafından organize edilen yarışta Grbets Doğukan Manço (Nissan 200 SX) birinciliği, Kemal Özhaseki (BMW M3 Turbo) ikinciliği, Mert Bilaloğlu (BMW 325 Turbo) ise üçüncülüğü aldı.

Buna göre; Apex Master Turkish Drift Series’in şampiyonu Mert Bilaloğlu olurken ikinciliği Kemal Özhaseki ve üçüncülüğü Doğukan Manço elde etmiş oldu.

TEAM ART ana sponsorluğu önderliğinde Jantmax.com, Konig Jantları ve Diren Oto Kiralama, Medical Park sponsorlarının yer aldığı organizasyon, izleyenlere çekişmeli ve seyir zevki yüksek bir gün yaşattı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.