Piramit Haber

Türkiye Jokey Kulübü yönetiminden Bakan Eker’e ziyaret

Spor

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’i ziyaret etti. Atçılık sektörüne verdiği destekten dolayı Bakan Eker’e teşekkür eden Adalı,...

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’i ziyaret etti. Atçılık sektörüne verdiği destekten dolayı Bakan Eker’e teşekkür eden Adalı, son 8 yılda yapılanların TJK’nın kuruluşundan bu yana geçen sürede yapılanların 10 katı olduğunu söyledi.

Sektörün sorunlarını çok iyi bildiklerini aktaran Adalı, “Ben ve ekibim 30 - 40 yıldır atçılık sektörünün içinden gelen aileden bu işle ilgilenen insanlarız. Cesaret isteyen reformları yapacak kapasitedeyiz. Desteğiniz için teşekkür ediyoruz. Atı seven bir Bakanımız Perabet ve bürokrat ekibi varken bu sektörün uçması gerekirdi. Ancak içiniz rahat olsun, camiamız içindeki birlik ve beraberliğimizi koruyarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyen Bakan Eker, bakanlık olarak atçılığın gelişmesi için her zaman destek olduklarını ifade etti. Atçılığın Türkiye’de köklü bir tarihi geçmişi olduğunu dile getiren Bakan Eker, atçılığın daha da gelişmesi için günün şartlarına göre bir yeni bir yönetim anlayışı geliştirilmesinin önemine işaret etti.

Sektör temsilcilerinin birlik ve beraberliğinin önemine değinen Bakan Eker, “Atçılıkla uğraşanlar bu değişim potansiyeline sahip insanlar. Sadece bu potansiyelin harekete geçirilmesi gerekiyor. Bakanlık olarak atçılığa destek vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.