Piramit Haber

Tüm maçlarda oynadılar

Spor

Beşiktaş'ta sadece Olcay Şahan ve Uğur Boral tüm maçlarda görev aldılar...



İSTANBUL

Beşiktaş'ta 2012-2013 futbol sezonunun ilk yarısında sadece 2 futbolcu oynanan 17 maçta da forma giydi.
Olcay Şahan ve Uğur Boral, sakatlık ve cezalara adeta meydan okuyup tüm maçlarda görev alırken, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, İbrahim Toraman, Filip Holosko ve Veli Kavlak ise sadece birer maç kaçırdı.
Siyah-beyazlılarda en istikrarlı futbolcu ise Roberto Hilbert oldu. Alman futbolcu, ligin ilk yarısında oynanan 17 maçın 16'sında forma giyip, toplam 1439 dakika sahada kaldı. Hilbert'in ardından yeni transferlerden Olcay Şahan 1429 dakika ile ikinci, Uğur Boral ise 1419 dakika ile üçüncü sırada yer aldı.
İspanya'nın Sevilla takımından transfer edilen Fransız futbolcu Julien Escude, ligin ilk yarısında beklentileri karşılayamayarak ilk yarıda 17 maçın sadece 3'ünde forma giydi ve 225 dakika sahada kalabildi.

Batuhan'ın 90 dakikası yok

Beşiktaş'a uzun bir aradan sonra yeniden dönen Batuhan Karadeniz, ilk yarıda 11 maçta forma giydi ancak 90 dakika sahada kaldığı karşılaşma olmadı.
İlk yarıda 3 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Batuhan, toplam 257 dakika forma giydi.
Sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı ile genç futbolcular Mertcan Aktaş ve Emre Metin, ilk yarıda forma giyemedi.
Bu arada uzun süren sakatlığının ardından 12'nci haftadaki Medical Park Antalyaspor maçıyla sahalara dönen Mehmet Akgün, ilk 11'de başladığı maçta sadece 45 dakika forma giyip, yeniden ciddi bir sakatlık geçirdi. Mehmet Akgün, sakatlığı nedeniyle 45 dakika dışında forma giyme şansı bulamadı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.