Piramit Haber

Transferde Flaş Gelişme ! Mehmet Ekici imzayı attı...

Spor

Trabzon Başkanı Usta’yla görüşen Mehmet Ekici ‘F.Bahçe’yle sezon sonu için kontrat yaptım’ dedi.

Arap saçına dönen Mehmet Ekici transferinde nihayet somut adımlar atıldı. Yaklaşık bir ay önce Fenerbahçe’yle anlaşsa da Trabzonspor’un kendisini Beşiktaş’a satmak istemesi yüzünden eli kolu bağlanan başarılı orta saha, inadından vazgeçmedi ve sarı-lacivertlilere imzayı attı.
Kadro dışı bırakılan oyuncu, bordo-mavililerin başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede “Başkanım haberiniz olsun ben sezon sonu için F.Bahçe ile sözleşme yaptım. Gelecek yıldan itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceğim”
ifadelerini kullandı. Usta “Hayırlı olsun” demekle yetinirken, kadro dışı bıraktığı tecrübeli futbolcuyu sezon sonuna kadar affetmeyi düşünmüyor. 

Mehmet Ekici aslen nereli? Mehmet Ekici kimdir ?

1990 yılında dünyaya gelen Milli futbolcumuz Mehmet Ekici, Almanya Münih doğumludur. 5 yaşında SpVgg Unterhaching takımın’ın alt yapısında forma giymeye başlamış 2007 yılında ise Bayern Münih U-19 takımında yer almıştır. Daha sonra Nürnberg ve Werder Bremen formalarını giymiştir. Mehmet Ekici aslen Yozgat Boğazlıyan ilçesine bağlı Çalapverdi köyü nüfusuna kayıtlıdır. 2015 sezonu itibariyle Trabzonspor’da forma giymeye devam etmektedir. Almanya U Milli Takım katagorilerinin tamamında forma giyen Mehmet Ekici toplam 12 kez Türkiye A Milli Takım formasını giymiştir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.