Piramit Haber

Transfer günlüğü

Spor

Herkes sustu, şimdi kulüpler konuşacak. Yeni sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler çalışmalara başladı. Yerli ve yabancı basında çıkan transfer haberlerini sizler için hazırladık. Her gün, bu sayfadan yeni transfer iddialarını, gerçekleşen transferleri takip edebilirsiniz.

ROBINHO BOMBASI!
Uzun süre görüştüğü Diego Ribas’ı Fenerbahçe’ye kaptırdıktan sonra başka bir hayal kırıklığı yaşamak istemeyen ve taraftarının gönlünü kazanmayı amaçlayan yönetim bomba bir transferi açıklamaya hazırlanıyor.

İtalyan ekibi Milan’dan ayrılması gündeme gelen Brezilyalı yıldız Robinho için önemli bir hamle yapıldığı öğrenildi.

TUTUMLU: MELO AYRILABİLİR
Menajer Bayram Tutumlu Melo için gelen 10 milyon Euro'luk teklifi kendilerinden habersiz reddeden Ünal Aysal'a Melo'nun çok kızdığını söyledi. Tutumlu Melo'nun ayrılma ihtimalinin olduğunu öne sürdü. 
LANZINI BİTİYOR
Beşiktaş, Lanzini'yle 4 yıllık anlaşma sağladı. kulübü River 5 milyona 'evet' derse bomba patlayacak. 

MATAVZ LİSTEDE
Kadrosunda 13 yabancı oyuncusu bulunan; Stoch, Cristian, Holmen, Krasic ve Yobo’yu satmak isteyen Fenerbahçe’de forvet hattı için ise yeni bir isim gündeme geldi. Menajerler aracılığıyla birçok ismin önerildiği Sarı-Lacivertliler, son aday olarak PSV’li Tim Matavz’ı listeye aldı 

HEDEF KALOU!
Beşiktaş’ta ilk hedef Olcan Adın ama olmazsa alternatifi hazır. Siyah-Beyazlılar; Lille’de forma giyen, forvet ve kanatlarda oynayabilen Salomon Kalou için görüşmelere başladı.

YILIN TAKASI
Japon basını Wesley Sneijder ve Kagawa takasının Dünya Kupası sonrası gerçekleşebileceğini iddia etti. Sankei Sports, Japon Milli Takımıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Shinji Kagawa'nın dönüşünün Manchester'a değil İstanbul'a olacağını yazdı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.