Piramit Haber

Trabzonspor'un fırka gibi transfer hikayesi

Spor

Devre arasında adı uzun süre Trabzonspor ile anılan Mame Diouf'un transferinin perde arkası aralandı... Bugün Bild gazetesinde çıkan bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Devre arasında Hannover 96'dan Mame Diouf'u transfer etmek isteyen fakat başarılı olamayan Trabzonspor'un komik bir olaya imza attığı ortaya çıktı. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'in yılın en komik hikayesi olarak verdiği haberin başrolünde Trabzonspor, Mame Diouf ve Sascha Ernst isimli bir futbolcu yer alıyor.
YILIN EN KOMİK OLAYI SEÇİLDİ
Devre arasında kadrosuna bir forvet transfer etmek isteyen bordo mavili ekip menajer Şükrü Kaya’yı görevlendiriyor. Kaya da Hannover 96 forması giyen Mame Diouf’un transferini gerçekleştirmek için Senegalli oyuncuyla temasa geçiyor. Şükrü Kaya oyuncu ile WhatsApp’ta konuşup, transfer için söz kesiyor. Fakat daha sonradan anlaşılıyor ki Kaya’nın WhatsApp’ta konuştuğu kişi Alman 10. Ligi’nde forma giyen Sascha Ernst.
Kaya’nın Diouf sanarak Ernst’e şu mesajları attığı öne sürülüyor:
"Seni Trabzon'a alacağız.''

''Ev vereceğiz, araba vereceğiz.''

''Kulüp beni senin transferin için görevlendirdi.''

''Ben Türkiye'de bir numarayım.''

 ''Sana 2 milyon net maaş vereceğiz, bir dediğin iki olmayacak, Krallar gibi yaşayacaksın...''
Ernst’in arkadaşı Christophe Trabzonspor başkanı tarafından imzalanmış bir belgenin de kendilerine ulaştırıldığını söyledi. Ernst ise bir anda Türkiye’den bir numaranın kendisine mesajlar attığını söylerken, İlk başlarda anlamadım ama işin aslı daha sonra ortaya çıktı” dedi. 
Bordo mavili ekibin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Ocak ayında yaptığı açıklamada Diouf'un transferin sona yaklaşıldığını ifade etmişti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.