Piramit Haber

Trabzonspor'dan kötü performans

Spor

Trabzonspor, ligin 24 haftasında 30 puan kazanırken, 42 puan kaybetti ve ligde en kötü performanslarından birini gösterdi...


TRABZON

Spor Toto Süper Lig'de dün Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da kayıplar, kazançlardan daha fazla oldu.

Bordo-mavili takım, 72 puan dağıtılan ligin 24 haftalık bölümünde 30 puan kazanırken 42 puan kaybederek ligde tarihinin en kötü performanslarından birini gösterdi.

Ligde 24. hafta sonunda 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 30 puan toplayıp 10. sırada yer alan bordo-mavililer, düşme hattının ilk sırasında yer alan Sanica Boru Elazığspor'dan 3 puan fazla toplayabildi ve tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.

Ligin 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor'a deplasmanda 3-1 yenildikten sonra Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve getirilen Tolunay Kafkas da kötü gidişatı durduramadı.

Teknik Direktör Güneş yönetiminde 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 24 puan toplayan bordo-mavililer, düşme hattının 4 puan önünde 10. sırada yer alırken, Tolunay Kafkas ile sıralamadaki yerinden kurtulamadı.

Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ligde 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ile düşme hattının 3 puan önünde bulunuyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.