Piramit Haber

Trabzonspor moral depolayacak

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, devre arasında fizik ve moral olarak güçleneceklerini ve ikinci yarıda iyi işler yapacaklarını söyledi..


TRABZON 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin bütün Trabzon'un gurur duyacağı bir takım olmasını arzu ettiğini belirterek, ''Dinlenme ve çalışmayla bütün bu olumsuzluklardan sıyrılacak oyuncularımızın yeni bir dönemde, yeni bir heyecanla başarılı sonuçlar ortaya koyacağını düşünüyorum'' dedi.

Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımlarının ligdeki durumundan kendilerinin de rahatsız olduğunu vurgulayarak, ''Oynadığımız oyun ve aldığımız puan itibarıyla mutlu değiliz. Bu, taraftarı da bizi de tatmin etmedi. Beklentilerin altında kaldık. Başarısızlığımız mutsuzluğumuzu daha fazla artırdı'' diye konuştu.

Eskişehirspor ve Galatasaray maçlarının ayrı kulvarda oynanacak maçlar olduğuna dikkati çeken Güneş, ''Ligde oldukça gerideyiz. Galatasaray lider durumda. Son 2 maçta kaybettiğimiz 5 puanı çok arayacağız tabi. Alsaydık çok farklı konumda olacaktık. Şimdi Galatasaray'ı yenerek onu sağlamaya çalışacağız. Eskişehir ile kupa maçında yeni bir kulvarda yarışacağız. Lig maçında yediğimiz gol sonrası oyun kontrolünü onlara vermiştik. Hem o maçın rövanşını almak hem de kupada iyi başlayıp avantaj sağlamak için kazanmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.