Piramit Haber

Trabzonspor Kulübü, spora teşvik için okullara top dağıttı

Spor

Trabzonspor Kulübü, öğrencileri spora teşvik için köylerdeki okullara 750 adet top hediye etti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Ticari Ürünler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Tok ile...

Trabzonspor Kulübü, öğrencileri spora teşvik için köylerdeki okullara 750 adet top hediye etti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Ticari Ürünler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Tok ile Ticari Ürünler Marka ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Akpınar ile Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ı makamında ziyaret etti.

Şakar, burada yaptığı konuşmada, kulüp olarak gerek eğitime hep destek olduklarını belirterek, “Sosyal Baymavi sorumluluk anlayışımız çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir proje gerçekleştirildi. Bu proje kapsamında köy ve yakın çevre okullarımıza destek olmak amacıyla TS Club ürünlerimizden 750 adet futbol topunu Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Böylelikle hem okullarımızda futbolun gelişmesine katkıda bulunmak, hem de çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağlamak düşüncesindeyiz. Önümüzdeki süreçte yine eğitime vereceğimiz destek sürecektir.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Kırbaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kırbaç, “TS Club önderliğinde sosyal sorumluluk projelerine bu denli önem verilmesi bizleri son derece mutlu etmektedir. Bundan sonra güzide kulübümüzle ortaklaşa çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.