Piramit Haber

Trabzonspor, Kasımpaşa'yı yenip kendine gelecek

Spor

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, 7. hafta müsabakasında yarın sahasında ligin dişli ekiplerin Kasımpaşa’yı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta evinde Mersin İdmanyurdu’na 2 puan kaptıran bordo-mavililer,...

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, 7. hafta müsabakasında yarın sahasında ligin dişli ekiplerin Kasımpaşa’yı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta evinde Mersin İdmanyurdu’na 2 puan kaptıran bordo-mavililer, yarınki maça mutlak galibiyet için çıkacak. Karadeniz ekibi, Kasımpaşa karşısında alacağı galibiyetle hem taraftarını sevindirmek hem de 8. haftadaki Beşiktaş maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Trabzonspor’da sakatlıkları devam eden kaleci Tolga, Colman ve Giray, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle geçtiğimiz haftaki Mersin maçında takımdaki yerlerini alamayan Mustafa Yumlu ve Halil’in ise bu maçta forma giymesi bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Mustafa ve Halil’in iyileşmesiyle bu maçta kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Baymavi Mersin İdmanyurdu maçında Giray ve Mustafa’nın yokluğunda savunmanın göbeğinde Bamba’nın yanında Celutska’ya görev veren tecrübeli teknik adamın bu kez defansta Bamba-Mustafa ikilisini oynatacağı bildirildi. Güneş’in forvette ise Kasımpaşa maçında beklentilere cevap veremeyen Janko’yu yedek soyundurup, ileride Halil Altıntop’u ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Öte yandan, Trabzonspor ligdeki 3 maçlık seyircisiz olmaya cezasını tamamladı. Cezası nedeniyle sezon sahasındaki Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını bayan ve çocuklar önünde oynayan bordo-mavililer, Kasımpaşa maçıyla taraftarına kavuşacak.

Trabzonspor ile Kasampaşa arasında Hüsevin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Emerson, Bamba, Mustafa, Serkan, Zokora, Sapara, Soner, Alanzinho (Olcan), Yasin ve Halil.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.