Piramit Haber

Trabzonspor' da Boffin sesleri!

Spor

Ersun Yanal tarih olarak 12 Ocak'ı gösterdi, yönetim harekete geçti. Ruud Boffin transferinde büyük aşama kaydeden ve imza aşamasına gelen Bordo-Mavili idareciler, Serdar Aziz için de Bursaspor'a resmi teklifini sundu, tarafların el sıkışması an meselesi.

Trabzonspor yönetimi, lige ara verilmesinin ardından bütün mesaisini transfer çalışmalarına ayırdı.

Ortaya çıkan tablo itibariyle beklentilerin altında kalan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal, en az 3 takviye yapacaklarını söyledi.
Transferin mutlaka gerektiğini belirten Yanal’ın raporunda ilk sırada defans oyuncusu bulunuyor. Balıkesirspor maçının ardından yine savunmadaki hatalara değinen deneyimli çalıştırıcının Serdar Aziz ısrarı sürüyor.

Uğur’un piyasası yükseldi
Uğur Demirok’la el sıkışan Bordo-Mavili kurmaylar, Akhisar’lı yöneticilerle mutabakata varamamıştı. Araya Galatasaray’ın da girmesiyle bir anda piyasa değeri yükselen genç futbolcudan Ersun Yanal tam olarak vazgeçmiş değil.

Kulübe ağır faturalar çıkarma niyetinde olmayan Yanal, bir diğer tercih Serdar Aziz’e odaklandı. UEFA kriterlerine uymak için elindeki futbolcularısatarak kaynak oluşturmak isteyen Bursaspor yönetimine, Trabzon cephesinden ilk resmi teklif yapılmış durumda. Yabancı kontenjanının önümüzdeki sezondan itibaren kalkacak olması da Serdar’ın bonservis bedelinde ciddi anlamda düşüş yaşanmasına neden oldu. Taraflar anlaşmaya çok yaklaştı.

Boffin’de imzalar yakın

Bordo-Mavililer, Boffin’de ise imza aşamasına geldi. Avrupa maçlarına önem veren Yanal, bir yandan Napoli eşleşmesini düşünüyor. Zorlu geçecek olan karşılaşmada, kaleyi emin ellere teslim etmek isteyen Yanal, eski öğrencisinde mutlu sona çok yaklaştı. Bu transferin ortalama 700 bin Euro civarında bittiği konuşuluyor. Deneyimli teknik adam, resmi açıklamaları 12 Ocak’ta yapmaya başlayacaklarını üstü kapalı bir şekilde söylemişti. İlk transferin 27 yaşındaki Belçikalı kalecinin olduğu ihtimalleri günden güne kuvvetleniyor
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.