Piramit Haber

Trabzonspor 3-2 Kardemir Karabükspor

Spor

Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, evinde Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u misafir etti.
Trabzonspor öne geçti
Ev sahibi Trabzonspor 39. dakikada Mehmet Ekici'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ceza sahasının dışında maçta ilk kez topla buluşan Mehmet Ekici, çok şık bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kardemir Karabükspor'dan jet cevap
43. dakikada konuk ekip Kardemir Karabükspor, Traore ile Trabzonspor'un golüne jet cevap vererek skoru 1-1 yaptı. Sağ kanatta topla buluşan Onur Ayık, ceza sahası yayının sağ tarafında bulunan Abdou Traore'ye pasını aktardı. Abdou Traore sol ayağıyla topu kontrol edip yerden sert vurdu ve topu sağ kale direğinin dibinden ağlarla buluşturdu.

Uzatmalarda Karabük öne geçti
45+2'de Kardemir Karabükspor, Onur ile bir gol daha buldu ve 2-1 öne geçti.

İlk yarı Kardemir Karabükspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelede ikinci devre başladı.

Cardozo eşitliği getirdi

Dakika 84'te Karadeniz temsilcisi eşitliği sağladı. Mehmet Ekici'nin ortasına iyi yükselen Cardozo, kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 2-2.

Mehmet Ekici bir kez daha sahnede

Maçın 89. dakikasında Trabzonspor tekrar öne geçiyor. Ev sahibi ekibinin kazandığı serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Mehmet Ekici topu ağlarla buluşturarak Trabzonspor'u bir kez daha öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup etti. Bu skorun ardından Trabzonspor puanını 37'ye çıkartırken, Kardemir Karabükspor 17 puanda kaldı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.