Piramit Haber

Trabzonspor: 1 – Kasımpaşa: 0 (İlk Yarı)

Spor

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Hüseyin Göçek, Cemal Bingül, Ceyhun SesigüzelTrabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan, Alanzinho, HalilKasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman (Dk. 30 İlhan ), Yalçın, Elyasa, Sancak,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Cemal Bingül, Ceyhun Sesigüzel

Trabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan, Alanzinho, Halil
Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman (Dk. 30 İlhan ), Yalçın, Elyasa, Sancak, Djalma, Ernst, Kerem, Özer, Adem, Uche

Gol: Dk. 7 Olcan (Trabzonspor)
Sarı Kart: Dk. 15 Mustafa (Tarabzonspor), Dk. 36 Kerem, Dk. 39 Yalçın (Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor maça sakatlıkları bulunan kaleci Tolga, Giray, Colman ile sakatlıklarının nüksettiği belirtilen Soner ve Serkan Balcı’dan yoksun olarak çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Serkan’ın yokluğunda savunmanın sağında genç futbolcu Zeki Yavru’ya görev verdi. Deneyimli hoca Casinometropol geçtiğimiz haftaki Mersin İdmanyurdu maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mustafa’ya da bu maçta savunmanın göbeğinde Bamba’nın yanında ilk 11’de sahaya sürdü. Yine Mersin maçında bekleneni veremeyen golcü futbolcu Janko’yu yedeğe çeken Güneş, gol umudu olarak sakatlığı geçen Halil’i sahaya sürdü. Deneyimli hoca, ayrıca bu sezon şuana kadar hiçbir maçta kadroya almadığı Adrian’ın da bu maçta 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Güneş, bordo-mavili takımın gol umutlarından Henrique’yi ise maç kadrosuna almadı.

Bu sezon sahasında daha önce oynadığı 3 maçı cezası nedeniyle bayan ve çocukların önünde oynayan Trabzonspor, cezası tamamladığı için ilk bu sezon ilk kez taraftarıyla buluştu. Ancak bordo-mavili taraflar maça fazla ilgi göstermedi.

Trabzonsporlu taraftarlar Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (SAS) hareket eden filme tepki için tribüne ‘Seni Canımızdan Çok Seviyoruz Ya Resullah’ yazılı afiş astı.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest atışta Olcan, topu kaleci Isaksson’u sağından doksandan filelere gönderdi: 1-0.
8. dakikada gelişen atakta Halil kaleciyle karşı karşıya kaldı, yerden şutunda kaleci Isaksson ayakları ile topu uzaklaştırdı.
33. dakikada Yasin’in ceza sahasının sağ çaprazından yerden şutunda top direğin dibinden az farkla auta gitti.
44. dakikada Özer’in sağdan ortasında Uche arka direkte kafayı vurdu, defansa çarpan top kornere gitti.
45. dakikada Emerson'un soldan ortasında önce Olcan ardından Halil kaleye paralel giden topu ıskalayınca Trabzonspor net bir fırsattan yararlanamadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.