Piramit Haber

Trabzonda Sistem değişiyor

Spor

Forvette Cardozo'nun yanında Yatabare oynayacak, Paraguaylı forvet daha çok topla buluşturulacak. Asıl değişim ise orta sahada yaşanacak

Bugüne kadar oynanan tüm maçlarda farklı 11'lerle sahaya çıkan Trabzonspor'da, Mersin maçı öncesi de sistem değişikliği yaşanacak.
Kendisine fazla top gelmemesinden şikayetçi olan Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo'nun antrenman performansından memnun kalan Boşnak çalıştırıcı, bu futbolcunun yanında Yatabare'yi oynatmaya hazırlanıyor.

Orta sahada da sakatlığının tamamen geçmesi durumunda Özer'e görev vermeyi planlayan Halilhodzic, Medjani ile Salih Dursun arasında ise bir tercih yapacak.

Antrenmanlarda oyuncularına uyarılarda da bulunan Halilhodzic'in, "Topu rakip kaleye götürme noktasında herkes daha özverili olmalı.

Ama asıl özveri orta sahada olmalı. Çünkü oyun burada şekilleniyor ve herkes kendi görev sorumluluğunun yanı sıra, diğer arkadaşlarının eksikleri için de mücadele etmeli" dedi.

Devre arasını bekliyor 
Bu arada Boşnak çalıştırıcının devre arasına kadar istenilen çıkışın yakalanması durumunda orta sahaya kesinlikle bir takviye yapılmasını istediği öğrenildi. Bunun için birçok oyuncu üzerinde araştırma yapan kurt teknik adamın, bu tercihi yerliden yana kullanması bekleniyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.