Piramit Haber

Trabzon'da gol yok

Spor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı.

TRABZON

51. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına girerek kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Olcay'ın şutunda Onur'dan dönen topu savunmada Bamba uzaklaştırdı.

80. dakikada Beşiktaş önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Olcay'ın sol taraftan taç çizgisi yanından pasında ceza alanı içinde Bamba'nın önünde topu kontrol eden Niang'ın kaleci Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda Onur sol köşesine doğru gelen topu yatarak önlemeyi başardı.

90+2. dakikada Fernandes'in ceza alanı dışından şutunda, kaleci Onur üzerine gelen topa sahip oldu. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş karşısında bu akşam sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, ''üç büyükler'' karşısında bu sezon galibiyete hasret kaldı.

Bordo-mavililer, söz konusu 5 maçta 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 3 puan sevinci yaşayamadı.

Beşiktaş fırsat tepti

Ligde ikinci sırada yer alan Beşiktaş da Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildiği haftada puan farkını 2'ye düşürme şansını değerlendiremedi.

Beşiktaş aldığı 1 puanla puanını 43'e yükselterek Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirebildi.

Aybaba: En kötü ikinci maçımızdı

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ''Ligde Fenerahçe Stadı'nda oynadığımız maçtan sonra en kötü ikinci maçımızdı'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.