Piramit Haber

Thiago Silva’ya 50 milyon Euro

Spor

Geçtiğimiz sezon İspanya'da hayal kırıklığı yaratan Barcelona, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS’ın haberine göre, Katalan ekibinin hedefindeki isim Brezilya’nın kaptanı Thiago Silva! Fransa’da şampiyon olan PSG’nin 29 yaşındaki stoperi için Barça’nın, 50 milyon Euro’yu (145.155.000 TL) gözden çıkardığı ifade edildi.
İspanyol ekibinin Brezilyalı yıldızı Neymar’ın, takım arkadaşını ikna etmek konusunda başrolü oynayacağı iddia edildi.

Bu sezon transferde büyük adımlar atacak olan Barcelona’nın gözü Brezilyalı stoper Thiago Silva’da…
İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Katalan devinin Silva’daki inadı sürüyor. Geçen sezon başında PSG’nin savunma oyuncusuna talip olan, Barcelona’ya Fransız kulübünün başkanı Al-Khelaifi’den “Onlar Silva’ya teklif yaparsa, Messi’yi PSG’ye getiririm” diyerek oyuncularından uzak durmaları yönünde sert bir uyarıda bulunmuştu.
FORVETTEN SONRA SAVUNMA
Luis Suarez ile büyük ölçüde anlaşarak hücum hattın Messi-Neymar-Suarez üçlüsünü oluşturan Barcelona, defansın göbeğini de Pique ve Silva’ya emanet etmek istiyor.

Puyol takımdan ayrılmasından sonra kaliteli bir savunma oyuncusu arayan Barcelona’nın teklifinin 50 milyon Euro olacak belirtiliyor.
Öte yandan Barcelona, Thiago Silva’nın transferi için Neymar ile baskı yaptığı iddia ediliyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.