Piramit Haber

TFF'den kulüplere uyarı

Spor

TFF, 1461 Trabzon Anadolu Selçukluspor ve Polatlı BUGSAŞ Spor'u uyardı..

İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, PTT 1. Lig ile Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon, Anadolu Selçukluspor ve Polatlı BUGSAŞ Spor'a, farklı liglerde bağlantıları olan takımlarla ilişkilerini kesmesi için uyarıda bulundu.

PTT 1. Lig'de 4. sırada yer alan 1461 Trabzon, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. sırada bulunan Polatlı BUGSAŞ Spor ve Beyaz Grup'ta 11. sıradaki Anadolu Selçukluspor'dan, liglerin tescilinden önce resmi bağları olan takımlarla ilişkilerini kesmelerinin istendiği öğrenildi. 

1461 Trabzon'un, Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, Polatlı BUGSAŞ Spor'un Ankaraspor, Anadolu Selçukluspor'un ise PTT 1. Lig'deki Torku Konyaspor ile bağı bulunuyor.

''Gerekli çalışmalar yapılıyor''

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), takımların bağlı olduğu kulüplerle ilişkilerini kesmesi yönündeki uyarısını değerlendiren Polatlı Bugsaş Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Dişçi, konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

''Yazıyı bekliyorduk''

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Spor Toto Süper Lig'e yükselebilmeleri için pilot takımı oldukları Trabzonspor ile aralarındaki bağın kesilmesi konusunda kendilerine yazı geldiğini belirtti.

Yazıyı beklediklerini ifade eden Şen, "Biz daha önceden de Futbol Federasyonu'na bu konuda kamuoyunda bilgisizlikten kaynaklanan bir kaos olduğunu söylemiştik. Federasyon da bugün bizim yazımıza bir cevap verdi. Yazıda aslında bizim bilmediğimiz, farklı bir şey belirtilmiş değil. Trabzonspor ile 1461 Trabzon arasındaki ilişkinin kesilmesini ve bu kulübün bağımsız bir kulüp haline getirilmesinden sonra Süper Lig'e çıkma hakkının olacağı orada tekrar belirtiyor" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.