Piramit Haber

Terim'den Sonra İlk Galibiyet...

Spor

Galatasaray, Arena'da ağırladığı FC Kopenhag'ı 3-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yaptığı maçı 3-1 kazandı ve ilk galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Melo, Sneijder ve Drogba kaydetti. Konuk takımın tek sayısı Claudemir'den geldi.Bu sonucun ardından Sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 4'e çıkartırken, Juventus'un Real Madrid deplasmanından kaybetmesiyle ikinci sıraya yükseldi. Konuk takım Kopenhag, 1 puanla grubun dibine demir attı.
GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Karşılaşmaya iyi başlayarak oyunu rakip yarı sahaya hızlı taşıyan Galatasaray, henüz 9. dakikada Melo'nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Baskılı oyununu devam ettiren sarı-kırmızılı takım, 16. dakikada Drogba ile önemli bir fırsattan yararlanamazken, 38. dakikada Sneijder'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı. Rakibine önemli bir pozisyon vermeyen Galatasaray, uzatma bölümünde Drogba ile durumu 3-0 yaptı ve ilk yarıyı önde kapadı.

SKORU CLAUDEMİR BELİRLEDİ

İlk 45 dakikaya göre daha düşük tempolu geçen ikinci yarının son dakikalarında Claudemir De Souza skoru belirleyen golü attı: 3-1.Mancini'NİN

İLK DEVLER LİGİ GALİBİYETİ


Terim'in ayrılmasından sonra göreve gelen Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini elde etti. Galatasaray'ın başında çıktığı ilk Devler Ligi maçına çıkan Mancini, Juventus deplasmanından 2-2'lik skorla dönmüştü.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.