Piramit Haber

Tenis turnuvasında gruplar belli oldu

Spor

TEB BNP Paribas WTA Championships uluslararası kadınlar tenis turnuvasının kura çekimi yapıldı.

İSTANBUL 

23-28 Ekim tarihlerinde bu yıl ikinci kez düzenlenecek TEB BNP Paribas WTA Championships uluslararası kadınlar tenis turnuvasının kura çekimi, Çırağan Sarayı'nda yapıldı.

Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Belaruslu Victoria Azarenka, bu yıl bütün hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, ''Burada olmaktan çok mutluyum. Geçen yıl da burası çok güzeldi'' dedi.

Rus Maria Sharapova ise sezon başladığında buraya gelmeyi çok istediğini, önünde güzel anların olacağına inandığını söyledi. 

ABD'li Serena Williams çok güzel bir yaz geçirdiğini vurgulayarak, ''Çok çalıştım. Herkes buraya gelmek için elinden geleni yaptı. Ben de elimden geleni yaptım. Müthiş bir sezon geçirdim'' ifadelerini kullandı. 

Polonyalı Agnieszka Radwanska, Alman Angelique Kerber, Çek Petra Kvitova, İtalyan Sara Errani ve Çinli Li Na da bu turnuvada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. 

Kura çekimine, olası sakatlık halinde organizasyonda yer alacak yedek oyuncu Fransız Marion Bartoli de katıldı. 

Kura çekimi sonunda, Victoria Azarenka, Serena Williams, Angelique Kerber, Li Na, Kırmızı Grup'ta, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Sara Errani, Beyaz Grupta yer aldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.