Piramit Haber

Tek düşüncemiz kazanmak

Spor

Anadolu Efes'in başantrenörü Mahmuti Alba Berlin karşısında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi..



İSTANBUL

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nde (E) Grubu'nda Almanya'nın Alba Berlin takımını konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Oktay Mahmuti, rakipleri karşısında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. 

Mahmuti, ''Top 16'' turunda her karşılaşmanın zor geçtiğini, bu nedenle tüm karşılaşmalara aynı ciddiyet ve konsantrasyonla hazırlanmaları gerektiğini dile getirdi. 

Tecrübeli çalıştırıcı, yarın konuk edecekleri Alba Berlin'in Almanya'nın önemli takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: 

''Avrupa Ligi'nde son 16 ekip arasına kalmış iyi bir takım. Bizim de son dönemlerde yükselen bir trendimiz var. Top 16'dan bir üst tura yükselme hedefimiz doğrultusunda iç sahadaki tüm maçlarımızı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bu maçı da kendi oyunumuzu ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok.'' 

-9 yıl sonra tekrar karşılaşacaklar -

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu (E) Grubu 3. hafta maçında yarın İstanbul'da karşılaşacak Anadolu Efes ile Alba Berlin, Avrupa kupalarında 9 yıl sonra birbirlerine rakip olacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.