Piramit Haber

Taylan'ın "ağırlığı" hafifledi

Spor

ANKARA - Hüseyin YeşilkavakTürkiye'ye olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk ve tek bayan sporcu olma unvanını taşıyan Taylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde toplanan IWF Disiplin Kurulu'nun kendisi hakkında...

ANKARA - Hüseyin Yeşilkavak

Türkiye'ye olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk ve tek bayan sporcu olma unvanını taşıyan Taylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde toplanan IWF Disiplin Kurulu'nun kendisi hakkında verilen 4 yıl müsabakalardan men cezasını yeniden ele aldığını söyledi. 

Disiplin kurulunun aldığı kararla 4 yıllık cezayı 2 yıla indirdiğini ifade eden Taylan, ''Uluslararası Halter Federasyonu'nun aldığı kararla cezam 2 yıla Megabahis düştü. Buruk bir sevinç yaşıyorum'' dedi. 

Taylan, sıkıntılı günler yaşadığını bu nedenle de kalbinin çok kırık olduğunu ifade ederek, ''Olimpiyat senesinde böyle talihsiz bir olayın başıma gelmesi gerçekten beni çok üzdü. Neticede ders çıkarılması gereken konular da var. Ben sporcu olarak üzerime düşen görevi yaptım. Bir yerde hatalar olduğunu düşünüyorum. Sonuçta cezanın iki yıla indirilmesi de benim için önüme yeni hedefler koymak adına güzel'' diye konuştu. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.