Piramit Haber

Takım bütünlüğümüz iyiydi

Spor

Beşiktaşlı Fernandes, Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri karşılaşmada takım bütünlüğü anlamında iyi bir görüntü verdiklerini söyledi.

İSTANBUL 

Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri karşılaşmada takım bütünlüğü anlamında iyi bir görüntü verdiklerini söyledi.

Fernandes, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, 4 maçtır galip gelemediklerini hatırlatarak, ''Trabzonspor maçının ikinci yarısında iyi oynadık ancak galip gelemedik. Bu yıkıcıydı. Bu maç bizim için önem taşıyordu. Erken golü bulduk. Goller atmayı başardık. Avantajı iyi koruduk'' dedi.

Maçta en göze çarpan konunun takım bütünlüğü olduğunu kaydeden Portekizli oyuncu, ''Biz zaten sadece bunun üzerinde duruyoruz. Birey birey kesinlikle bakmıyoruz. Takım olarak bakıyoruz. Çok iyi yardımlaşma var. Bunun üzerine çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
Takımının ilk golünü atan Hugo Almeida da Manuel Fernandes'in sözlerine katıldığını dile getirdi.

Almeida, Trabzonspor maçında 3 puan çıkarmayı başaramadıklarını vurgulayarak, ''Bu maç çok önemliydi. Kazanmamız gerekiyordu. İyi şanslar yakaladık. Golleri bulduk. Bütün takımı tek tek kutlamak lazım. Takım bütünlüğünü koruduğumuz için kutlamak gerekiyor'' dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.