Piramit Haber

Tahincioğlu ''yokum'' dedi

Spor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyon Başkanı Tahincioğlu, başkanlık için yeniden aday olmayacağını açıkladı.

ANKARA - Yahya Oğuz

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, 9 Kasım'da yapılacak olağan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olmayacağını söyledi.

Mümtaz Tahincioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu an genel kuruldan ziyade Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu'nun (FIA), 3-7 Aralık'ta İstanbul'da yapacağı genel kurulunun organizasyona odaklandığını ifade etti.

Tahincioğlu, bu organizasyonun Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli olduğunu vurgulayarak, ''Genel kurula 140 ülkeden 750'ye yakın temsilci katılacak. Aynı zamanda şampiyon sporcuların ödül töreni de yapılacak. Bu da Türkiye'nin tanıtımına çok büyük değer kazandıracak'' dedi.

Olağan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olmayacağını bildiren Tahincioğlu, ''İnsan bir koltukta iki dönemden fazla kaldığında doğru olmuyor. Zaman geçtikçe her şey yolunda gitse bile sürtüşme oluyor. Kişilerin beklentileri değişiyor. Doğru yaptığınız işler dahi yanlış algılanıyor. Federasyon olsun başka kurumlar da olsun bir kişi ikinci dönemden sonra çekilmelidir'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.