Piramit Haber

Suskun gol kralları

Spor

Spor Toto Süper Lig'de ''gol kralı'' apoletini taşıyan futbolcular, ligin ilk 11 haftasında kendilerinden beklenen performansı gösteremedi.

MUĞLA - Levent Kişi

Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunun geride kalan 11 haftasında geçmiş yıllarda ağları en fazla havalandıran futbolcu olmaları nedeniyle krallık tacını takan futbolcular, henüz kendilerinden bekleneni veremedi.

Fenerbahçeli Semih Şentürk, Galatasaraylı Milan Baros ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor formasını giyen Gökhan Ünal, ligde henüz golle buluşamadı. 

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın 1994-1995 sezonunda elde ettiği krallığın ardından, 2007-2008 sezonunda 17 golle krallık tacını takan son Türk futbolcu olan Semih Şentürk, bu sezon gol orucunu bozamadı. Ligde bu sezon 5 maçta son bölümlerde oyuna dahil olan ''nöbetçi golcü'', taraftarlarına henüz gol sevinci yaşatamadı.

Geçen sezon 33 gol atarak krallık tacını takan, bu sezon Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz, ligin geride kalan bölümünde 6 gol kaydetti. Burak Yılmaz, geçen yıl Trabzonspor forması altında ilk 11 haftada 13 kez ağları havalandırmayı başarmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.