Piramit Haber

Süper Lig'in Robin Hood'u

Spor

Ligde 4 büyüklerden puan almayı başaran Kardemir Karabükspor, Anadolu takımlarına puan dağıttı...


KARABÜK

Spor Toto Süper Lig'in 22 haftasında, ''Dört Büyükler'' olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan puan almayı başaran Kardemir Karabükspor, Anadolu takımlarına puan dağıttı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan toplam 11 puan alan kırmızı-mavili ekip, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor, Orduspor, Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor gibi kulüplere 15 puan verdi.

Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da, Fenerbahçe'yi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Trabzonspor'u da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3-1'lik skorlarla yenerek toplam 9 puan alan Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ile sezonun ikinci yarısında BJK İnönü Stadı'nda oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak 1 puan aldı.

Kırmızı-mavili ekip sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı Trabzonspor maçından ise 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Kardemir Karabükspor bu sezonun ikinci yarısında Galatasaray ve Fenerbahçe ile sahasında oynayacak. 
Sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı Orduspor ile 1-1, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'a 5-2, Kayserispor'a 3-0, Mersin İdmanyurdu'na 2-1, Elazığspor'a 1-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 22 karşılaşmadan 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgi alan takım, 29 puanla ligin 11. sırasına yer alıyor. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.