Piramit Haber

Süper Lig takımları Antalya yolcusu 

Spor

Spor Toto Süper Lig'deki 16 takım devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da gerçekleştirecek.

ANKARA

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte, takımların kamp programları belli olurken, bu sezonun gözdesi yine Antalya oldu.

Kamp programı henüz belli olmayan ve çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak Bursaspor dışında kalan 16 takım, devre arası kampı için bu sene de Antalya'nın yolunu tutacak. 
Beşiktaş ve Trabzonspor, 6-9 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Wolfsburg ve Werder Bremen takımlarının katılımıyla düzenlenecek ''Tutturcup''ta mücadele edecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifası sonrasında sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe ise 2 Ocak tarihinden itibaren Antalya Belek'te kampa girecek. Sarı-lacivertlilerin kalacağı otel ise henüz belli olmadı.

Spor Toto Süper Lig'de kamp programı belli olmayan Galatasaray dışındaki takımların programları şöyle: 
Beşiktaş: Antalya Mardan Otel'de 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında kamp yapacak olan siyah-beyazlılar, 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ''Tutturcup''ta da mücadele edecek. 
Medical Park Antalyaspor: Antalyaspor, 28 Aralık'ta Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanacak. 29 Aralık'ta günde çift antrenmanla çalışmalara başlayacak. 9 Ocak Çarşamba günü Akhisar Belediyespor ile erteleme maçı yapacak. 
Fenerbahçe: Antalya'nın Belek ilçesinde 2 Ocak'tan itibaren kamp yapmayı planlıyor.
Eskişehirspor: 2 Ocak'ta Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Spice Hotel'de toplanacak. 
Kardemir Karabükspor: 2 Ocak-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'teki Sueno Otel'de kamp yapacak. 
Bursaspor: 2 Ocak'ta kendi tesislerinde toplanacak ve ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Türkiye Kupası grup maçına kadar çalışmalarına devam edecek. Yeşil-beyazlılar, hazırlık maçı yapmayı düşünmüyor.
Kasımpaşa: 3-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Rixos Otel'de kamp çalışmalarına başlayacak.
Trabzonspor: 29 Aralık'ta Antalya'ya gidecek. Belek'teki Gloria Serenity Otel'de kampa girecek. 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hazırlık kampını, 1-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Side'deki Sensimar Otel'de yapacak.
Orduspor: İkinci yarı hazırlıklarını, 5-14 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirecek.
Gençlerbirliği: 2 Ocak Çarşamba günü tesislerinde toplanacak başkent temsilcisi, 5 Ocak Cumartesi günü ise kamp çalışmaları için Antalya'ya hareket edecek.
Kayserispor: Teknik direktör Robert Prosinecki, futbolculara 3 Ocak Perşembe gününe kadar izin verdi. Kayseri temsilcisi, ikinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak Perşembe günü Antalya'da başlayacak. 
Gaziantepspor: 2 Ocak Çarşamba günü Antalya Belek Calista Luxury Resort Otel'de toplanacak ve ilk çalışmasını yapacak. 
Sanica Boru Elazığspor: Antalya'da Kundu bölgesindeki Miracle Resort Hotel'de 1 Ocak'ta başlayacak kamp, 19 gün sürecek. E
Mersin İdmanyurdu: 2 Ocak Çarşamba günü Antalya'nın Belen ilçesinde kampa girecek olan Mersin İdmanyurdu'nun kampı 12 gün sürecek. Takımın kalacağı otel ise henüz belli olmadı. 
Akhisar Belediyespor: Devre arası hazırlıklarının ilk etap kampını 27 Aralık-5 Ocak tarihlerinde Antalya Side'de yapacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.