Piramit Haber

Suçlu benim

Spor

Mancini, yenilginin sorumluluğunu üstlendi. İtalyan teknik adam, "Gol atmak için pozisyona girmemiz gerekiyor, aksi olursa atamayız. Bu maçtaki puan kaybının tek sorumlusu benim" dedi

 Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, deplasmanda alınan Sivasspor yenilgisinin ardından sorumluluğu üzerine aldı ve "Hatalar benim" dedi. İtalyan teknik adam, karşılaşma bitiminde yaptığı açıklamada, "İlk 30 dakika kötü oynadık, sonra hatalar yaptık. Ne olursa olsun bu skorun tüm sorumlusu benim. Hatalar bana ait. Gollerin pozisyon bulmanız durumunda gelmesi gerekiyor. Eğer pozisyon bulamıyorsanız, gol atma şansınız da olmaz" ifadesini kullandı.
KORAY İLERİDE ÇOK İYİ OLACAK 

Arkadaşımız Süleyman Gültekin'in ölümü nedeniyle çok üzgün olduğunu söyleyen Mancini, konuşmasını şöyle tamamladı: Yine tekrarlamak istiyorum, tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Koray Günter genç bir oyuncu. Zor bir maça çıktı. İyi oynadı, ileride çok iyi bir savunmacı olacak. Takım olarak etkili bir futbol ortaya koyamadık, fazla bir şey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.