Piramit Haber

Suarez'in menajerinden G. Saray açıklaması;

Spor

Matias Suarez'in menajeri Colazo, Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

Fatih Terim'in görev yaptığı dönemde adı sıkça Galatasaray ile anılan fakat yüksek bonservisi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Matias Suarez'in menajerinden sürpriz bir açıklama geldi. 
Galatasaray Suarez ile ilgileniyor
Matias Suarez'e İngiltere'den bazı tekliflerin olduğunun altını çizen Calozo, 'İngiltere'den teklifler aldığımız doğru, bu durumu Anderlecht de biliyor. Sadece İngiltere'den değil, Türkiye'den Galatasaray'dan da bazı yetkililerin talepleri oldu. Transferde belirleyici olan taraf Anderlecht olacak ve onların vereceği karara saygı duyuyoruz.' açıklamasında bulundu ve Galatasaray'ın transfer girişimini doğrulamış oldu.

Matias Suarez kimdir?

Kariyerine 2005 yılında Arjantin'in Belgrano ekibinde başlayan Arjantinli golcü, burada gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Belgrano forması ile 55 mücadelede 13 gol atmayı başaran 26 yaşındaki futbolcu, 2008 yılında Anderlecht'in yolunu tutmuştu. 6 senedir Belçika ekibinin formasını terleten golcü futbolcu 137 mücadelede 41 gol atma başarısını gösterdi. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle toplamda 14 mücadeleye çıkan 1.82 boyundaki santrfor 7 gol atma başarısını gösterdi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.