Piramit Haber

Suarez'in gözyaşları

Spor

Uruguaylı golcü formasını kafasını geçirerek dakikarlarca sahanın ortasında hıçkıra hıçkıra ağladı.

Crystal Palace deplasmanında 3-0 öne geçen ancak son 10 dakikada yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılan Liverpool'da golcü futbolcu Luis Suarez gözyaşlarını tutamadı.
Manchester City ile şampiyonluk yarışında olan Liverpool, 3-0 önde götürdüğü Crystal Palace maçının 79.dakikasından sonra kendini bir anda cehennemin içinde buldu. Palace’ın peş peşe gelen golleriyle karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla birlikte başta Luis Suarez olmak üzere kaptan Steven Gerrard, Martin Skrtel, Daniel Sturridge ve pek çok Liverpoollu taraftar gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşanan şokun ardından gözyaşlarına boğulan Suarez’i, Gerrard teselli etmeye çalıştı.

Çeyrek asırlık şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaşan Liverpool, önce Chelsea'ye yenilerek büyük bir avantajı kaybetti ardından Crystal Palace beraberliğiyle ligin kaderini Manchester City’nin ellerine bırakmış oldu.



Önümüzdeki haftasonu sonu son maçların oynanancağı Premier Lig'de Liverpool 81 puanla zirvede yer alkırken 1 maç da eksiği bulunan Manchester City 80 puanla ikinci sırada...

Liverpool'un şampiyonluk için artık tek yapması gereken son maçı olan Newcastle'ı devirmek ve 2 maçı kalan Manchester Cİty'nin bu mücadelelerden en az birini kaybetmesini beklemek!

Manchester City ise yarın oynayacağı erteleme maçında Aston Villa ile ardından 11 Mayıs Pazar günü West Ham United ile karşılaşacak. Cİty bu iki maçtan 4 puan çıkarabilirse Lİverpool için rüya gibi geçen sezon kabus gibi bir finalle sona erecek.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.