Piramit Haber

Stramaccioni: Bakü’ye galibiyet için geldik

Spor

İtalyan futbol devi İnter’in teknik direktörü Andrea Stramaccioni, Bakü’ye galibiyet için geldiklerini bildirdi. Basının karşısına çıkan Stramaccioni, UEFA Avrupa Ligi grup aşaması çerçevesinde karşılaşacakları Neftçi ile maça mutlak...

İtalyan futbol devi İnter’in teknik direktörü Andrea Stramaccioni, Bakü’ye galibiyet için geldiklerini bildirdi. Basının karşısına çıkan Stramaccioni, UEFA Avrupa Ligi grup aşaması çerçevesinde karşılaşacakları Neftçi ile maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını bildirdi.

Son zamanlarda Neftçi futbol takımının ciddi yenilikler yaptığına dikkat çeken Teknik Direktör, futbolculardan Vobay, Flavinyo ve İmamverdiyev’i takımı adına tehlike olarak gördüklerini bildirdi. İtalyan teknik adam, "Neftçi son maçlarından dolayı saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Belgrat'ta Partizan’la yapılan maç bu konuda beni haklı çıkartıyor.’’dedi.

Takımdaki bazı önemli Poker futbolcuların Bakü’ye getirilmemesine ilişkin soruya Stramaccioni, Milito, Cassano ve Zanetti’nin kısa periyotta 5 maç yaptıklarını, yorulduklarını ve bundan dolayı maç kadrosuna almadığını bildirdi. Teknik direktör "Bana yarınki maç için fiziksel olarak daha hazır, enerjik futbolcular gerekecek." dedi.

Basın toplantısından sonra Stramaccioni futbolcularına maçın yapılacağı stadyum olan Tevfik Behramov Stadında antrenman yaptırdı.

Yarın akşam Türkiye saatıyla 23.00 da başlayacak olan maça 30 bin seyircinin gelmesi öngörülüyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.