Piramit Haber

Stat için gerekeni yapacağız

Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Türk Telekom Arena'nın zemini için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

İSTANBUL

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda Kıtalararası Kupa'yı 4. kez kazanan Galatasaray takımıyla birlikte GSTV'de yayına katılırken, gündemdeki konulara da değindi.

CFR Cluj ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılan karşılaşmada Türk Telekom Arena'nın zemininde yaşanan sıkıntıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aysal, bazı aksiliklerin bir araya gelmesiyle sorunların ortaya çıktığını dile getirirken, şunları söyledi:

''CFR Cluj maçının oynandığı gün ülkemizde köprüler yıkıldı, evleri su bastı, insanlar öldü. Bizim stadımızı da bir deyişle su bastı. Gayet tabii drenaj sistemi ve diğer teknik konuları sonuna kadar araştırıyoruz. Biz bunun araştırmalarını ciddi şekilde yapıyoruz. Seyircimize ve Türk futbol kamuoyuna tam olarak sağlam bir stadı sunmak zorundayız. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Yatırımsa gerekiyorsa, yatırım yapacağız. Toplumun hassasiyetini bu konuda anlıyorum. Oyun kalitesi dışında, insanların sağlığını da etkileyebilecek bir durum oluşabilirdi. Biz büyük bir camiayız ve bütün bunların hepsini çözebilecek güçteyiz. Katiyetle de çözeceğiz.''

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın oyuncu ve teknik heyetine elde edilen Kıtalararası Kupa şampiyonluğu için teşekkür eden Ünal Aysal, bu başarının kulüp marka değerine de büyük katkı sağladığını belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.