Piramit Haber

Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Spor

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesine 3 karşılaşmayla devam edildi.

ANKARA

Günün ilk maçında puan cetvelinde ikinci sırada bulunan ligin namağlup tek takımı Orduspor, sahasında ligin galibiyeti olmayan takımı Sanica Boru Elazığspor ile karşılaştı.

Bülent Uygun'un görevinden ayrılmasının ardından Orduspor maçına Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğünde çıkan Sanica Boru Elazığspor, 38. dakikada Faubert'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 59. dakikada Köksal'ın attığı golle 2-0 yenik düşen ev sahibi Orduspor, 71. dakikada Nizamettin, 73. dakikada ise penaltıdan Stancu'nun golleriyle 2-2 beraberliği yakalayarak namağlup ünvanını sürdürdü.

Günün ikinci ve önemli maçında Bursaspor ile Fenerbahçe, Bursa Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Bursalı futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada 12. dakikada Serdar Kesimal'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertliler, 23 dakikada Musa Sow'un golüyle beraberliği yakaladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlanınca her iki takım da 1'er puana razı olmak zorunda kaldı.

Günün son maçında ise, Medical Park Antalyaspor, sahasında Sivasspor'u Aissati, Isaac (2) ve Diarra'nın golleriyle 4-2 mağlup etmeyi başararak, Orduspor ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ardından sıralamada ikinci sıraya yükseldi.

Konuk Sivasspor'un golleri ise Grosicki ve Eneramo'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediye-Gaziantepspor ve Beşiktaş-Trabzonspor maçları yapılacak.

Ligin 8. haftası 22 Ekim Pazartesi akşamı yapılacak Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak. 

Ligde oluşan puan durumu şöyle: 


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.