Piramit Haber

Spartak Moskova, Şampiyonlar Ligi’nde 2. maçını da kaybetti

Spor

Spartak Moskova, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Celtic takımına kendi evinde 3-2 yenildi. İlk maçta deplasmanda Barcelona’ya 3-2 mağlup olan Spartak, grupta ikinci yenilgisini aldı.Fenerbahçe’yi eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele...

Spartak Moskova, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Celtic takımına kendi evinde 3-2 yenildi. İlk maçta deplasmanda Barcelona’ya 3-2 mağlup olan Spartak, grupta ikinci yenilgisini aldı.

Fenerbahçe’yi eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmeyi hak eden Spartak Moskova istediği gibi başlayamadı. İlk maçında Barcelona karşısında 2-1 öne geçtikten sonra 3-2 Spartak Moskova, aynı şansızlığını bu kez kendi evinde Celtic’e karşı yaşadı. Maça hızlı başlayan Celtic 12. dakikada Hooper’in attığı gölle öne geçti. Daha sonra, 41. ve 48. dakikalarda Emmanuel Emenike takımı Spartak Moskova’nın 2-1 öne geçmesini sağladı. 63. dakikada gelişen bir Restbet pozisyonda rakibine yaptığı haraketin ardından Spartak Moskova oyuncusu Insaurralde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Daha sonra, Spartaklı oyuncu Kambarov 71. dakikada kendi kalesine gol atarak durumu 2-2 yaptı. Oyunu bırakmayan Celtic 90. dakikada Samaras’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda yer alan Spartak Moskova iki yenilgi alarak sıfır puanla son sırada yer alıyor. Bir sonraki maçını Sparak Moskova 23 Ekimde kendi sahasında Benfica takımı ile yapacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.