Piramit Haber

Söyleyecek sözü olan bize söylesin

Spor

İSTANBULGençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2012 Londra Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Değerlendirme ve 2016 Olimpiyat Planlama Toplantıları kapsamında spor basınıyla bir araya geldi.Gazetecilerin görüş ve önerilerini dinleyen Suat Kılıç,...

İSTANBUL

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2012 Londra Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Değerlendirme ve 2016 Olimpiyat Planlama Gorabet Toplantıları kapsamında spor basınıyla bir araya geldi.

Gazetecilerin görüş ve önerilerini dinleyen Suat Kılıç, toplantının başında yaptığı konuşmada, olimpiyatlardan sonra kısa vadeli hedefin Mersin'de 2013 yılı haziran ayında yapılacak Akdeniz Oyunları olacağını ve sporun takvimine göre yol almaya gayret edeceklerini belirterek, ''Akabinde 2016 Olimpiyatları hedefimiz olacak. Sonrasında inşallah İstanbul'da yapılması için geceli gündüzlü, canla başla çalışmakta olduğumuz 2020 Olimpiyatları hedefte olacak. Tabii o arada pek çok branşta dünya ölçeğinde organizasyonlara katılmaya ve ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Toplantılarda federasyonları, sporcuları, teknik adamları, masörleri, akademisyenleri, spor sivil toplum kuruluşlarını ve son olarak spor medyasını dinlediklerini vurgulayan Bakan Kılıç, ''Tüm paydaşlarımızı dinleyelim istedik. Söyleyecek sözü olan herkes sözünü bize söylesin. Bunları erken zamanda sizden alalım ki, 4 yıl boyunca eylem planlarımıza yansıtalım'' ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.