Piramit Haber

Şov başlasın!

Spor

Dünya Kupası'nın açılış maçı, bu akşam ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak.

 Futbolun 1 numaralı organizasyonu Dünya Kupası'nda merakla beklenen gün sonunda geldi, çattı. Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası'nda açılış maçı, bu akşam ev sahibi ile Hırvatistan arasında oynanacak.
Saat 23.00'te başlayacak ilk karşılaşma, Sao Paulo'da bulunan Arena de Sao Paulo'da gerçekleşecek. Kazandığı 5 kupayla bu alanda 1 numara olan Brezilya, Hırvatlar karşısında turnuvaya 

3 puanla başlamak istiyor. Elbette seyircisinin de desteğini arkasına alacak olan Brezilya, yıldız oyuncularıyla sonuca ulaşmaya çalışacak.

Futbol şovunda teknik direktör Felipe Scolari
'nin öğrencileri, Oscar, Hulk, Neymar ve Fred'den oluşan hücum 4'lüsüyle sahadan zaferle ayrılmak istiyor. Son şampiyonluğunu 2002'de elde eden Sambacılar'da bu maç öncesi sakatlık ya da benzeri bir sorun bulunmuyor.
Mandzukic oynamayacak...
Rakip Hırvatistan, Avrupa'nın kuvvetli ekipleri arasında yer alıyor. Niko Kovac'ın çalıştırdığı ekibin kupadaki kozları, Real Madrid'de Devler Ligi şampiyonluğu yaşayan Luka Modric, Sevilla'da Avrupa Ligi'nde mutlu sona ulaşan Rakitic ve Bayern Münih'te forma giyen golcü forvet Mandzukic.
Ancak Mandzukic, İzlanda ile oynanan Play-Off maçında kırmızı kart gördüğü için ilk maçı kaçıracak.

Tarihinde 5. kez turnuvada boy gösterecek olan Hırvatlar, 1998'deki organizasyonda Suker, Boban ve Bilic gibi efsane oyuncularının bulunduğu kadrosuyla Fransa'da 3.'lük yaşayarak herkesi şaşırtmıştı. Kovac'ın takımı, güçlü Brezilya karşısında kupanın ilk sürprizine imza atmayı amaçlıyor.

Muhtemel 11'ler;
BREZİLYA: Cesar, Alves, Luiz, Silva, Marcelo, Ramires, Paulinho, Oscar, Hulk, Neymar, Fred
HIRVATİSTAN: Pletikosa, Srna, Corluka, Lovren, Pranjic, Modric, Rakitic, Perisic, Kovacic, Olic, Jelavic

STAT: Sao Paulo

SAAT: 23.00

HAKEM: Yuichi Nishimura (Japonya)
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.