Piramit Haber

Sneijder teklifimizi düşünüyor

Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer etmek istedikleri Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e gerekli tekliflerini yaptıklarını söyledi.

İSTANBUL

Sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen aylık divan kurulu toplantısında konuşan Aysal, kadrolarında çok değerli oyuncuların olduğunu dile getirdi.

Kadrolarında bulunan futbolcuların kendilerini geçen sezon şampiyonluğa taşıdığını ve bu sezon da ilk yarıyı lider olarak tamamladıklarını hatırlatan Aysal, şunları kaydetti:

''Her şeyden evvel şunu söyleyeyim, Galatasaray'da 28 tane Sneijder var. Bir kere onlara saygıda kusur etmemiz ve takdirimizi tekrarlamamız lazım. Sneijder, Galatasaray'da kadro derinliğinin oluşturulması için hocamızın talep ettiği oyunculardan biri. Kulübüne müracaat ettik, olması gereken buydu. Kulübü ile bir ön anlaşma yaptık, oyuncuya da teklifimizi ilettik.

Oyuncu şu anda düşünüyor. Kabul eder ya da etmez ama bu dünyanın sonu değil. Sneijder'in olduğu listede hocamızın 3-4 tane daha alternatifi var. Önümüzdeki günler içinde Sneijder konusunda net bir netice almazsak, öbür alternatiflere döneceğiz. Bu standart bir işlem, bu kadar da büyütmemek lazım.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.