Piramit Haber

Sneijder kararını açıkladı

Spor

Massimo Moratti ile görüşen Sneijder'in Galatasaray'a "Evet" diyeceği iddia edildi

Galatasaray-Inter-Sneijder üçgeninde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelişmeler yaşanırken de İtalyan basınında sürekli farklı iddialar ortaya atılıyor.
La Gazetta dello Sport; sabah saatlerinde Sneijder ile görüşen Inter Başkanı Massimo Moratti'nin, Galatasaray’a gitmeyi değil de Inter’de kalmak istediğini söyleyen Hollandalı futbolcuyla ilgili olarak "Bu talebinin gerçekleşmesi mümkün değil. Bunun için çok geç. Wesley, Galatasaray'a daha yakın” cevabını verdiğini yazdı. 18 yıldır Inter’de başkanlık görevini üstlenen Massimo Moratti, daha önce de Sneijder’in transferine ilişkin "Bu durumdan çok sıkıldım” ifadesini kullanmıştı.

"GALATASARAY İÇİN YORUM YAPAMAM"
Ardından da Galatasaray yönetiminin en geç salı gününe kadar süre verdiği Wesley Sneijder'in ise "Başkan Massimo Moratti ile görüştüm. Ona hak veriyorum. Fakat Inter ve taraftarını seviyorum. Galatasaray için şu an yorum yapamam" dediği öne sürüldü.
"TEKLİFE 'EVET' DİYECEĞİM"
Fakat bu gelişmenin ardından İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, gündeme oturacak bir iddia ortaya attı. Gazete, İngiliz devi Liverpool ile görüştüğü de öne sürülen Wesley Sneijder'in, Inter Başkanı Massimo Moratti'ye "Artık kararımı verdim. Galatasaray'ın teklifine 'Evet' diyeceğim" yanıtını verdiğini yazdı.
EŞİNDEN TÜRKÇE MESAJ
Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun sosyal medyadaki mesajları da, Hollandalı futbolcunun Galatasaray'a daha yakın olduğu izlenemini veriyor. Zira Twitter'daki takipçileriyle sık sık mesajlaşan Yolanthe Cabau, bu kez Türkçe olarak "Tatlı mesajlarınız için teşekkür ederiz" diye tweet attı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.