Piramit Haber

Sneijder için bir iddia da Ada’dan

Spor

Monaco'nun Wesley Sneijder için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarmasının ardından Sneijder'le ilgili bir iddia da İngiltere'den geldi. Van Gaal'ın yıldız futbolcuyu Manchester United'a götüreceği öne sürüldü

Galatasaray'da taraftarlar yapılacak transferleri merak ediyor. Ancak son dönemde gündemin bir numarası, Wesley Sneijder oldu.
30 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından yeniden Avrupa'nın büyük takımlarının gözdesi haline geldi:
Monaco, sözleşmesinde bulunan madde sayesinde Sneijder'i 20 milyon Euro'ya kadrosuna katmak için hareket geçti. İngiltere'den gelen haberlere göre ise Manchester United halen Hollandalı yıldızla ilgileniyor.

Louis van Gaal'in, Ander Herrera transferine rağmen Sneijder'den vazgeçmediği ve milli takımdan öğrencisi olan başarılı oyuncuyu da Manchester'a götüreceği belirtildi.

Hatta İngiliz medyasında Sneijder tanıtımları yapılmaya başlandı. Hollandalı yıldız için, "Çok tecrübeli ve henüz 30 yaşında. Transfere astronomik rakamlar harcayan Manchester United için maliyeti de düşük.

Dünya Kupası'nda ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Öldürücü şutları, duran toptaki ustalığı ile yaşlandıkça daha bir oyuncu haline geldi. Aynı Gouda peyniri gibi" yorumları yapıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın, iki devi peşine takan Sneijder'i kadroda tutması her geçen gün daha da zor hale geliyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.