Piramit Haber

Sneijder: Böyle derbi görmedim

Spor

Cim Bom'un süperstarı, “Her açıdan kendimi hazır hissediyorum. Kariyerimde birçok derbiye çıktım ama, en yoğun yaşanan derbi Fenerbahçe'ye karşı oynadıklarım. Hem kupayı hem de 4. yıldızı takmak ise en büyük hedefimiz” diye konuştu.

Sarı-Kırmızılılar’ın süperstarı Wesley Sneijder, GS TV’ye, Fenerbahçe ile oynayacakları dev mücadele öncesi çok özel bir röportaj verdi. Derbi için “Herkese iyi bir takım olduğumuzu göstermeliyiz” diyen Sneijder, 4. yıldızı da takmak istediklerini söyledi. İşte Hollandalı futbolcunun açıklamaları:
“Fiziksel olarak da, mental olarak da iyi hissediyorum. Futbola tekrardan açım. Sezona Fenerbahçe’ye karşı oynayacağımız derbi maçıyla başlayacağız. Bu sezon kazanabileceğimiz ilk kupa. Dördüncü yıldızı almak istiyoruz.

Ve takımdaki herkes bu hedef için hazır. Geçen sezon ligde yaşadığımız hayal kırıklığının ardından, Türkiye tarihinde dördüncü yıldızı alan ilk takım olmayı amaçlıyor ve herkese iyi bir takım olduğumuzu göstermek için çalışıyoruz. Özellikle deplasmandaki maçlarda yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız.”
‘Prandelli ile başarılı oluruz’

“Dürüst olmak gerekirse, kariyerim boyunca birçok derbide oynadım. Ama en yoğun yaşanan derbi Fenerbahçe’ye karşı oynadıklarım. Atmosfer inanılmaz. Evet, İnter’le Milan’a karşı oynarken de güzel bir atmosfer vardı.

Ama bu en üst seviye, maksimum. Size fazladan güç ve duygu veriyor. Umarım Pazartesi (yarın) yine aynı atmosfer olur. Geçen sezon önemli maçlarda gol attım. Ancak finalde kimingol atacağı değil, kazanmak önemli.

Geçtiğimiz sezon yerli ve yabancı oyuncuların ilişkisi hakkında birçok spekülasyon ve farklı haber yapıldı. Bunların hepsi saçmalık. Evet,futbolda belki herkesle çok iyi dost olamazsınız. Ama biz birbirimizin çalışma arkadaşlarıyız. Hocamız Prandelli harika bir karaktere sahip. Onunla birlikte iyi bir sezon geçireceğimize ve Galatasaray’da harika bir geleceğimiz olduğuna inanıyorum.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.