Piramit Haber

"Şifo" Mehmet siftah peşinde

Spor

Beşiktaş'a karşı lig maçlarında  galibiyet alamayan MP Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek, yarınki maçta bu şanssızlığına son vermek istiyor.

İSTANBUL - Çetin Arslancan;

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor arasında yarın yapılacak karşılaşma Akdeniz temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Özdilek için ayrı bir anlam taşıyor.
Teknik adamlık kariyerinde Beşiktaş'a karşı lig maçlarında galibiyet yaşayamayan Özdilek, yarınki müsabakada bu şanssızlığına son vermek istiyor.

Teknik direktörlük kariyerinde, 2003-2004 sezonunun ikinci yarısında Malatyaspor'da görev yapan, daha sonra A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenör olarak çalışan 47 yaşındaki Özdilek, Kasım 2008'den itibaren de Medical Park Antalyaspor'un başarısı için mücadele ediyor.

9 lig maçında galibiyet göremedi

Futbolculuk döneminde Beşiktaş'ta sembol olan, birçok şampiyonluk ve kupa kazanan, takım kaptanlığı yapan "Şifo" lakaplı Özdilek, teknik adamlık kariyerinde ise birisi Malatyaspor, 8'i de Medical Park Antalyaspor'un başında olmak üzere siyah-beyazlı takıma karşı 9 lig maçında galibiyet sevinci yaşayamadı.

Beşiktaş'a karşı tek puanını, 0-0'lık sonuçla, 2004 yılında Malatyaspor'u çalıştırdığı dönemde alan Özdilek, Medical Park Antalyaspor'un başında ise eski takımına karşı saha kenarından yönetim gösterdiği 8 Süper Lig karşılaşmasından da boynu bükük ayrıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.