Piramit Haber

Sharapova, Sugarpova olacak

Spor

Kadınlar dünya sıralamasının 3 numarası Rus tenisçi Sharapova, sahibi olduğu şeker firmasının tanıtımı için ABD Açık boyunca soyadını "Sugarpova" olarak değiştirmek istiyor.

Kadınlar dünya sıralamasının 3 numarası Rus tenisçi Maria Sharapova, geçen yıl kurduğu şeker firmasının tanıtımı için ABD Açık boyunca soyadının "Sugarpova" olması talebiyle mahkemeye başvurdu.
Sharapova, ikamet ettiği ABD'nin Florida eyaletindeki yüksek mahkemeye başvurarak, 26 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde düzenlenecek sezonun son "grand slam" tenis turnuvası ABD Açık süresince soyadının, geçen yılın ağustos ayında kurduğu şeker firması "Sugarpova" olarak değiştirilmesini istedi.

2006 ABD Açık şampiyonu Rus tenisçi, mahkemenin olumlu karar vermesi ve organizasyon komitesinin de onaylaması halinde turnuva bitimine kadar "Maria Sugarpova" ismini alacak. Ayrıca Sharapova’nın turnuvada giyeceği formaya da Sugarpova markasının sembolü konulacak.

Eğer her şey 26 yaşındaki eski dünya bir numarasının planladığı gibi giderse hakemler, oyun içinde eşitlik Rus tenisçi lehine bozulduğunda "Avantaj, Bayan Sugarpova", maçı kazanması durumunda ise "Oyun, set ve maç; Bayan Sugarpova" anonsunu yapacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.