Piramit Haber

Sezon rekor katılımla açıldı

Spor

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Uçar, 2013 yarış sezonunun rekor katılımla açıldığını kaydetti....

ANKARA

Bekir Yunus Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, sezona Türkiye Enduro Şampiyonası 1. ayak yarışıyla ''merhaba'' dediklerini belirterek, ''Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışa 132 sporcu katıldı. Bu, enduro yarışımızdaki rekor katılım oldu'' dedi.

Farklı yarış kategorilerindeki yarışlara 3 bayan sporcunun da katıldığını vurgulayan Uçar, şöyle devam etti:

''Sorunsuz bir şekilde tamamladığımız sezonun ilk yarışında sporcular kıyasıya mücadele örneği sergiledi. Sporcuların katılımı kadar, izleyicilerin ilgisi de bizi memnun etti. Özellikle 'Çöl Kaplanı' lakaplı Kemal Merkit'in anısına düzenlediğimiz yatışta eşi Zeynep hanımın da yarışlara gelmesi bizi onurlandırdı. Rekorlu bir sezon açılıyla Kemal ağabeyimizi bir kez daha anmış olduk.''

Amaçlarının motosiklet yarışlarını her yaştan insana sevdirmek olduğunu ifade eden Bekir Yunus Uçar, ''Motosiklet sporunun yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin arttırılması için yaptığımız projelerin olumlu sonuçlar verdiğini görmekteyiz. Amacımız bu sporu her yaştan insanlara sevdirmek ve bu kültürü sporla iç içe yaşatmaktır'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.