Piramit Haber

Şenol Güneş: Kazanmak önemliydi, oyuncularımı kutluyorum

Spor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 1 - 0 mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, galibiyete ihtiyaçları olduğu zorlu süreçte 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Güneş, Kasımpaşa maçının...

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 1 - 0 mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, galibiyete ihtiyaçları olduğu zorlu süreçte Jojobet 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Güneş, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirterek, “Rakibimiz bu zamana kadar en iyi oyunu oynayan ve iyi sonuçlar alan takımların başında geliyordu. Kazanacağı maçları kaybetti. Ama bugün bizim kazanmamız gerekiyordu. Daha farklı da olabilirdi. Sahanın izin verdiği ölçüde oynamaya başladık. Golün erken gelmesi bize yardımcı oldu. Farkı açacağımız pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncuları tebrik ediyorum, seyirciye teşekkür ediyorum. Moral ve oyun olarak, güven olarak sıkıntı çektiğimiz bir dönemde 3 puan önemliydi. İki maçı da kazansaydık daha iyi olabilirdik. Mersin maçında yapmamız gerekeni bu maçta yaptık. Kazanmak önemliydi, oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzonspor’dan hiçbir oyuncunun milli takıma seçilmemesiyle ilgili de konuşan Güneş, “Ben de milli takım çalıştırıcılığı yaptım. Bu nedenle tercihlere saygı duyuyorum. Ama Onur oynayan bir kaleci olarak, Tolga da öyle, iyi kaleciler. Onur böyle iyi oynamaya devam etsin, ileride milli formayı sürekli giyecektir. Belki o zaman da niye sürekli o alınıyor deriz.” ifadelerini kullandı.

Güneş, seyircilerin maça ilgi göstermemesiyle ilgili bir soru üzerine de “Demek ki bizim maçın seyircili olduğunu bilmiyordular. Haber veririz bundan sonra. Gelmeyenlerin de canı sağ olsun. Biz oynadığımız futbolla onlara layık takım yarattığımızda seyirci sahaya gelecektir. Oyun ve sonuç olarak seyircimize borcumuz var. Takımın da yönetimin de desteğe ihtiyacı var. Çünkü Trabzonspor, taraftarların takımı.” diye cevap verdi.

Futbolculardan Halil Altıntop, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tecrübili futbolcu, “Eksiklerimize rağmen iyi bir maç çıkarttık. Önemli olan Mersin maçından sonra böyle zorlu bir maçtan galip ayrılmaktı. Gol pozisyonlarımız vardı ama ikinci golü bulamadık. Ama buna rağmen iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un galibiyet golüne atan Olcan Adın da müsabakanın zor geçmesini beklediklerini belirterek, “Golü bulduktan sonra biraz kontrollü oynadık. İkinci yarıda rakibin üzerimize geleceğini ve geride açıklar vereceğini biliyorduk. Tam da böyle oldu. Çok pozisyona girdik, fakat bunları golle sonuçlandıramadık. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.