Piramit Haber

Seba ve Şener'in sağlığı iyi

Spor

Süleyman Seba'nın ve Sadri Şener'in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İSTANBUL

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Seba'yı ziyarete gelirken düşerek tendonu yırtılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve her ikisinin de 22 Ekim Pazartesi günü taburcu edilebileceğini söyledi.

Prof. Dr. Baran, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Süleyman Seba ile Seba'yı ziyarete gelirken düşen ve tendonu yırtılan Sadri Şener'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sözlerine, Seba ile Şener'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek başlayan Reha Baran, Süleyman Seba'nın evinde düşmesi sonrası birtakım ağrılar hissettiği için hastaneye başvurduğunu ve kendisine birtakım tetkikler uyguladıklarını kaydetti.

Baran, Seba'nın düşmeden dolayı bir sıkıntı yaşamadığını aktararak, ''Bugün tetkiklere devam ettik. Şu ana kadar yaptığımız araştırmalar sonrasında beyninde veya hayati herhangi bir organında ciddi bir olayla karşılaşmadık. Beyin fonksiyonlarında bir sorun var mı diye daha önce yapmış olduğumuz testlerle karşılaştırdık. Kendisinin bu açıdan bir sıkıntısının olmadığını gördük'' diye konuştu.

Süleyman Seba'nın düşmesinden ziyade, bazı enfeksiyon parametrelerinin yüksek olduğunu bildiren Prof. Dr. Baran, bunun sonucunda Seba'ya antibiyotik tedavisi uygulamaya karar verdiklerini belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ise Süleyman Seba'yı ziyarete gelirken ufak bir kaza geçirdiğini aktaran Prof. Dr. Baran, ''Bugün yaklaşık bir saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında Sadri Şener'in de sağlığı çok iyi. Sadri Bey'i kata yeni aldık. Kendisiyle görüştüm, sağlığı çok iyi durumda. Hepinize de selam söyledi. İnşallah pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.