Piramit Haber

Saygısızlık yaptım

Spor

Beşiktaşlı Fernandes, ''Gerginliğimin sebeplerinden birisi, kendimden beklediğim şeyleri verememek'' dedi.

İSTANBUL 

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, ''Hocaya (Samet Aybaba) karşı bir saygısızlık yaptım, doğrudur ama sonuçta orada yaptığım hareket oyundan çıkmama bir tepkidir'' dedi.
Fernandes, Kardemir Karabükspor maçında oyundan alınırken teknik direktör Samet Aybaba'nın uzattığı elini sıkmamasıyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi.
Yaptığı hareketin saygısızlık olduğunu belirten Fernandes, o hareketin kesinlikle Aybaba ile arasındaki iyi ilişkileri kötü etkilemeyeceğini savunarak, şunları söyledi:
''Maç sırasında tabii ki her şey olabiliyor. Sinirli anlarımız olabiliyor. Orada hocaya karşı bir saygısızlık yaptım, doğrudur ama sonuçta orada yaptığım hareket oyundan çıkmama bir tepkidir. Sadece benim verdiğim bir tepkidir ve o anlık bir şeydir. Orada yaptığım hareket kesinlikle hocamla aramdaki iyi ilişkileri kötü etkilemez. Kendisiyle de konuşup belirttim, aramızda hiçbir sıkıntı yok, olamaz da. Biz burada bir grubuz ve aileyiz. Hocamız da bizim başımızda her zaman. Bu söylemlere bir son verilmesini istiyorum. Daha çok uzatılmasını, fazla yazılmasını istemiyorum.''
Beşiktaşlı futbolcu, iyi de, kötü de oynasa oyundan alınmaktan hoşnut olmadığını belirterek, ''Hiçbir oyuncu oyundan alınmaktan hoşnut olmaz'' dedi.
Tam olarak ne zaman hazır olacağı sorusu üzerine Fernandes, ''Buraya sadece bununla ilgili konuşmak için geldim'' diyerek, soruya yanıt vermek istemedi.
Konuyla ilgili olarak gerginliğinin sebebinin ne olduğu sorusu üzerine, kendisinden bekleneni verememesinin bunda etken olduğunu anlatan Beşiktaşlı futbolcu, şöyle devam etti:
''O an üzgün bir anımdı. Tabii ki sebeplerden bir tanesi sorduğunuz sorudaki gibi, henüz daha kendimden beklediğim şeyleri verememek. Ben etrafımdan önce ilk başta kendime öz eleştiride bulunan bir insanım. Hesaplarımı sadece kendi içimde yaparım, kendimi de eleştiririm. Sinirli olmama sebep şeylerden bir tanesi buydu ama o an tamamen sinirli olarak yaptığım bir hareketti.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.