Piramit Haber

Sarıca: Hedefimiz son 8 takım arasına girmek

Spor

Adana’da oynanan Basketbol Türkiye Kupası maçının ardından konuşan Pınar Karşıyaka Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, kupanın, sonuç alınması gereken bir organizasyon olduğunu söyledi.         Sarıca,...

Adana’da oynanan Basketbol Türkiye Kupası maçının ardından konuşan Pınar Karşıyaka Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, kupanın, sonuç alınması gereken bir organizasyon olduğunu söyledi.

Sarıca, “Bizim gibi yeni kurulan takımların buralarda hata yapmadan sonucu da elde etmesi gerekiyor. Buradaki tek hedefimiz, grupta birince veya ikinci olmak, son 8 takım arasına kalmak istiyoruz.” dedi.

Pınar Karşıyaka oyuncusu Soner Şentürk ise yeni bir takım olduklarını ve çok basit hatalar yaptıklarını belirterek, “Öncelikle herkese hayırlı sezonlar diliyorum. Sakatsız herkesin hedeflediği bir sezon olsun. Biz hedeflediğimiz doğrultuda Türkiye Kupası’na geldik ve ilk 8’e kalmak Savoybetting istiyoruz. Hedefimiz bu. Yeni bir takımız. Çok basit hatalar yapıyoruz. Bazen iyi oynuyoruz. Bazen çok kötü oynuyoruz. İniş çıkışlar oluyor. Bunları düzelteceğiz tabi. Zamana da ihtiyacımız var. Bugün ilk maçımızı yaptık. Bence Mersin iyi takım. Kazandık. Yarın da Gaziantep’i yenerek ilk 8’e kalmak istiyoruz. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Baş Antrenörü Mete Babaoğlu da maça iyi başlayamamanın sıkıntısını bütün maç hissettiklerini kaydederek, “Maçın başlangıcında fark 10 sayıya çıkınca daha fazla efor sarf etmek gerekti.” şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Hakan Erol da maçta iki defa geri gelmelerine rağmen öne geçemediklerini belirterek, bundan sonraki maçlara bakacaklarını söyledi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.